Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

2ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει το 2Ο Συνέδριο Εκπαιδευτικών Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»
26 και 27 Μαΐου 2017 στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Εγγραφές Συνέδρων

•    Στο συνέδριο δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής ούτε για τους εισηγητές ούτε για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Παρακαλούμε για την εγγραφή όλων, εισηγητών και συμμετεχόντων, στην  ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://teachersconference.web.uowm.gr/  για λόγους καλύτερης οργάνωσης του Συνεδρίου, άμεσα είτε μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
•    Όσοι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν και την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου. Οι Εκπαιδευτικοί της Π.Ε.
•    Οι εγγραφές στα Εργαστήρια γίνονται στην  ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας http://teachersconference.web.uowm.gr/ για λόγους καλύτερης οργάνωσης του Συνεδρίου, αλλά  μπορούν να γίνουν και την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου,.

Επικοινωνία
Πληροφορίες: Θεανώ Βλάχου, e-mail: thevlachou@sch.gr, Όλγα Μούσιου, e-mail: omousiou@sch.gr.

Τέλος, παρακαλούμε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και τους  Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας να μεριμνήσουν, ώστε να λάβουν γνώση των εγκυκλίου ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι αποδέκτες της πρόσκλησης.


Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Μακεδονίας




Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου